[imgalt]


[imgalt]

Uimitoare si usor de cultivat!

 

Este suficient sa plantati semintele in pamant (din fiecare plic vetii obtine cca 10 plante), intr-un loc destul de cald. Dupa aproximativ 6 saptamani veti obtine rasadurile, pe care le putetii planta unde doriti.  

 Indiferent unde le veti planta, in gradina sau pe balcon (in ghivece sau jardiniere), trebuie sa legati plantele pe araci sau alt suport fixat pe balcon. Legarea se face cu sfori, inconjurand tulpina, dar fara a o strange pentru ca aceasta sa se poata ingrosa. Dupa ce rosiile infloresc se leaga a doua oara. De data aceasta, rosiile se leaga chiar pe sub frunza de unde pleaca florile. Scopul celei de-a doua legari este acela de a sustine rosiile. 

Dupa inca 8 saptamani veti fi gata sa degustati primele dumneavostra rosii uriase, cu un gust inegalabil. Si aceasta va dura mai mult de 12 saptamani.

Veti recolta timp de peste de 3 luni rosii mari si gustoase. Nu faceti greseala de a comanda prea putine seminte. In afara cazului in care ati decis sa pastrati toate rosiile pentru dumneavoastra, va va fi greu sa evitati ca familia, prietenii sau vecinii dumneavoastra sa va ceara cateva rosii. Pana la urma, veti regreta ca nu ati comandat cateva pliculete in plus, mai ales la acest pret incredibil de scazut pentru o asemenea minune a naturii. In cel mai rau caz, veti vinde surplusul.

Rosii Gigant

 
Politica de confidentialitate      Termeni si Conditii

S.C. Direct Office S.R.L. Bdul. Ion Mihalache 313, bl.4, sc.B, ap.2 sector 1 OP 83, CP 75 - Bucuresti
J40/17509/2003 CUI RO 16011375 Capital Social 1.000 RON
Tel: (021) 2087075