rosii-gigant

Iata un rezumat al celor mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri:
Intrebare:
Aceste seminte sunt rezultatul unor modificari genetice?
Raspuns:
Categoric NU! In realitate este vorba despre un sortiment foarte vechi de rosii la care s-a ajuns in urma realizarii, an dupa an, a unei selectii foarte atente pentru a se pastra doar cele mai bune elemente. Mai bine spus, este vorba despre o selectie naturala, asa cum selectionam cele mai bune soiuri de vita de vie pentru a face vinurile de calitate.

Intrebare:
Cultivarea acestor seminte poate fi facuta de oricine?
Raspuns:
Cultivarea acestor rosii este incredibil de usoara. Este suficient sa urmariti instructiunile pentru ca semintele dvs. sa germineze iar, ulterior, rasadurile dvs. sa fie plantate corespunzator. Site-ul nostru contine toate informatiile de care aveti nevoie pentru a reusi sa va ocupati in cele mai bune conditii de prima dvs. recolta de rosii gigant.

Intrebare:
Rosiile gigant pot fi cultivate oriunde?
Raspuns:
Da, toate marturiile confirma acest lucru. Aceste rosii nu au nevoie decat de putin pamant bun pe care il gasiti peste tot in schimbul unei mici sume de bani. De asemenea, puteti sa adaugati ingrasamant pamantului pe care il aveti deja. Singura dvs. limita va fi spatiul pe care il aveti disponibil. Dar, aceste seminte pot fi cultivate si pe balcon, in ghivece sau in jardiniere.

Intrebare:
Cate rosii voi recolta?
Raspuns:
Numarul este destul de variabil. Dar, in medie, dintr-un plic de seminte veti obtine minim 10 plante care va vor oferi in jur de 20 de rosii cu o greutate medie de 700 g. Cel putin 20% din productia dvs. va consta in rosii de peste 1 kg.

Intrebare:
Ce se intampla daca nu obtin rezultatele mentionate?
Raspuns:
Trebuie sa va precizam ca acest lucru nu se intampla decat extrem de rar. Totusi, in acest caz veti fi rambursat in intregime. Pentru aceasta, aveti la dispozitie 9 luni pentru a ne trimite inapoi plicurile goale si pentru a primi valoarea comenzii dvs. prin mandat postal pe numele dvs.

Intrebare:
Cand trebuie sa plantez semintele?
Raspuns:
Perioada ideala de plantare a semintelor se intinde pana la sfarsitul lunii februarie. Veti obtine rasadurile dvs. intre 15 si 30 mai pentru a le putea planta. In felul acesta, veti putea sa recoltati primele dvs. rosii de la inceputul lunii iulie si pana la sfarsitul lunii septembrie.

Intrebare:
Se poate realiza o afacere din plantarea acestor rosii?
Raspuns:
In aceste vremuri de criza, nu numai ca puteti, dar ar si trebui. Multi dintre clientii nostri isi revand rosiile dupa ce obtin productia dorita. Stiti ca acest sortiment de rosii gigant cu un gust extraordinar se vinde in magazinele alimentare de lux cu mai mult de 40 lei/kg? Astfel, chiar daca dvs. le vindeti de trei ori mai ieftin, acest lucru tot ramane o afacere excelenta.

rosii-gigant