Iata cateva marturii ale clientilor nostri:

Martin

"Nu sunt o persoana pasionata de gradinarit, dar cand am vazut anuntul vostru mi-am spus ca ar trebui sa incerc si eu deoarece rezultatul era garantat. Ei bine, nu am fost dezamagit! Eu, care sunt debutant in gradinarit, am cules mai mult de 20 de rosii enorme de pe fiecare planta pe care am cultivat-o. In total, am recoltat mai mult de 140 de kg. de rosii de la inceputul lui iulie pana la sfarsitul lui septembrie. Iata fotografia uneia dintre rosiile mele. Dar, credeti-ma ca nu am aruncat nicio rosie si trebuie sa marturisesc ca, daca nu as fi refuzat cateva dintre cererile prietenilor mei, nu mi-ar fi ajuns."


Luminita

"Am telefonat prea tarziu pentru a comanda mai multe seminte si a trebuit sa ma multumesc cu cele 10 plante obtinute dintr-un plic. Copiii mei au fost incantati sa taie aceste rosii enorme si s-au amuzat sa taie si sa manance felii uriase din acestea. De asemenea, eu si sotul meu am avut mari dificultati in a manca mai putin. Am reusit sa fac aceasta fotografie, dar la anul nu voi mai repeta greseala din acest an si voi comanda mult mai multe plicuri deoarece mi-au spus la telefon ca voi putea sa achizitionez din nou aceste seminte din ianuarie 2011."


Mark

"Detin o mica gradina in mijlocul altor zeci de gradini. Astfel, fiecare persoana care detine aici o gradina poate vedea ce fac ceilalti in gradinile lor. Intr-o dimineata, am fost surprins sa vad 6 dintre vecinii mei admirand rosiile mele enorme (Trebuie sa va spun ca plantasem 31 de plante si ca trebuia sa am in acelasi timp cincizeci de rosii gigant aproape coapte). Spectacolul a fost impresionant si am starnit invidia multora dintre ei. Toti au vrut sa le incerce, mai ales ca nu am putut sa refuz sa le dau cate o rosie (aproximativ 800 de grame) si toti au fost de aceeasi parere: 'a fost cea mai buna rosie pe care au mancat-o in viata lor'. Astfel, veti primi vesti de la ei in cel mai scurt timp..."


Andrei

"Spre marea mea dezamagire, nu am avut niciodata o gradina. Ma consolez cu un balcon frumos de 3 m pe 2 m in care, vara, plantez busuioc si alte plante. Cand am citit anuntul vostru, am dorit sa incerc si am comandat 2 plicuri. Asa cum mi s-a indicat, am pus aceste seminte in putin pamant si le-am udat din cand in cand. In felul acesta am putut planta 10 rosii in 3 jardiniere cu pamant, in fata balconului meu. Singurul sfat pe care l-as oferi celor care, la fel ca mine, poseda doar un mic balcon este ca in fiecare saptamana sa isi lege rosiile de elementele care le delimiteaza balconul. In alta ordine de idei, rosiile sunt intr-adevar gigant, dar am pierdut vreo douazeci deoarece nu am legat bine vreo 3-4 plante. Anul acesta astept cu nerabdare noile mele seminte (balconul meu este deja amenajat)."


Miroslov

"Aceste rosii sunt cu adevarat descoperirea secolului. Nu imi mai pot imagina un an fara sa le plantez pe balcon. Acest lucru a devenit o prioritate pentru mine. Anul acesta vreau sa cultiv 20 de plante. In felul acesta voi putea sa culeg de doua ori mai multe rosii ca anul trecut (cand am recoltat mai mult de 100 kg.). De asemenea, aceste rosii imi ofera pe toata perioada verii o vegetatie excelenta care ma ascunde de vecini si imi ofera si putina racoare."


Helena

"Locuiesc la parterul unui bloc si am o mica gradina. A fost prima data cand am plantat ceva. Am urmarit instructiunile dvs. (gasite pe acest site) si pe 20 iunie am cules prima mea rosie. Cel mai dificil a fost sa imi conving sotul si copiii sa astepte pana cand rosiile vor fi bine coapte inainte de a le culege. De fapt, niciodata nu am mancat rosii atat de gustoase. Asteptam cu totii urmatorul sezon."


Barbara

"Va trimit doua fotografii. Dar, in primul rand as dori sa va multumesc. Cand am vazut anuntul dvs. am inceput sa ma informez, am cautat pe internet si am gasit comercianti de seminte. Pentru a fi sigura ca voi avea o recolta buna, am cumparat 6 plicuri din semintele dvs. de rosii gigant cu 99.90 zloti (cum sa nu cumperi la un asemenea pret!). Pentru a putea face o comparatie am cumparat si alte seminte de rosii mari (am platit mai mult de 60 de zloti pentru 2 plicuri de seminte). Rezultatele nu au lasat loc de comentarii: din cele 6 plicuri de seminte cumparate de la dvs. am recoltat mai mult de 700 de kg. de rosii. Rosiile mele au avut in medie 820 de grame si din cele 58 de plante am cules in jur de 100 de rosii de mai mult de un kg. Cele doua pe care le-am fotografiat cantaresc 1 kg si 920 de grame si 2 kg si 130 de grame. Din celelalte doua plicuri cumparate nu am recolatat decat 50 de kg de rosii (cea mai mare a cantarit 250 de grame).
Dar, daca ar fi sa fac o recomandare cu privire la numarul de plicuri pe care ar trebui sa le cumparati, nu as spune decat ca eu (cumparand 6 plicuri) a trebuit sa vand 60% dintre rosiile obtinute pentru a face fata productiei, lucru ce mi-a adus un venit de 1200 de euro, facand in acelasi timp si zeci de vecini fericiti."

rosii-gigant