Ani de cercetare

rosii-gigant

Au fost necesari ani de cercetari pentru ca, cel mai mare specialist in seminte de rosii din Europa, sa puna la punct "rosia uriasa cu gustul de altadata". De fapt, aceste cercetari nu au creat o specie modificata genetic ci, au fost o lunga serie de experiente si incrucisari pentru a obtine aceasta adevarata "minune" in ceea ce priveste marimea si gustul. Aceste seminte revolutionare au fost pana acum rezervate cultivatorilor profesionisti de rosii.
Noi, Direct Office, suntem mandri sa oferim in Romania, pentru prima data, aceste seminte. Deoarece am negociat cantitati importante pentru 9 tari, va putem oferi aceste seminte la un pret exceptional de redus.

Gata cu rosiile fara gust

Aceste rosii, pe care le veti cultiva chiar dumneavoastra, sunt diferite de tot ceea ce puteti gasi pe piata. De fapt, se gasesc rosii micute (cherry), care au gust, dar sunt pline de seminte, au coaja groasa si sunt scumpe. In ceea ce priveste rosiile clasice, cu fiecare an care trece, sunt mai proaste, parca am manca apa. Cu rosiile noastre uriase veti avea experienta culinara a vietii dumneavoastra. Comandand repede, veti putea face parte dintre primele persoane care vor degusta aceste fantastice rosii. In plus, Direct Office va face o oferta fara risc: "gust garantat sau va rambursam".

Mai mult de 3 luni de recolta

Veti recolta timp de peste 3 luni rosii mari si gustoase. Aceste rosii au o pielita subtire si usor de curatat, foarte putine seminte, sunt foarte carnoase, suculente si pline de vitamine. La inceput va veti amuza sa umpleti un sandvis cu o felie de rosie (sau chiar cu o jumatate de felie), dar zi dupa zi, nu va veti mai putea lipsi de aceste rosii. Le veti manca dimineata, la pranz si seara, o veritabila cura de sanatate. Priviti marimea acestor rosii: pot ajunge la 2 kg si fiecare planta poate da pana la 20 de fructe uriase. N-o sa va vina sa credeti cand le veti masura si vor depasi 58 cm in circumferinta.

Incredibil de usor de cultivat

Este suficient sa plantati semintele in pamant (din fiecare plic veti obtine minim 10 plante), la geam, intr-un loc destul de cald. Dupa aproximativ 6 saptamani veti obtine rasadurile, pe care le puteti planta unde doriti: in gradina sau pe balcon (in ghivece sau jardiniere). Indiferent unde le veti planta, trebuie sa le legati pe araci sau alt suport fixat pe balcon. Dupa inca 8 saptamani veti fi gata sa degustati primele dumneavostra rosii uriase, cu un gust inegalabil. Si aceasta va dura mai mult de 12 saptamani. Nu uitati, toate acestea sunt garantate. Trebuie sa obtineti rosii uriase si pline de gust, in caz contrar, va vom rambursa integral si fara discutie. Aveti la dispozitie 9 luni pentru a hotari daca sunteti multumiti. In orice moment al acestor 9 luni, puteti returna pliculetele de seminte goale si va vom rambursa imediat prin mandat postal pe numele dumneavoastra.

Nu regretati

Nu faceti greseala de a comanda prea putine seminte. In afara cazului ca ati decis sa pastrati toate rosiile pentru dumneavoastra, va va fi greu sa evitati ca familia, prietenii sau vecinii dumneavoastra sa va ceara cateva rosii. Pana la urma veti regreta ca nu ati comandat cateva pliculete in plus, mai ales la acest pret incredibil de scazut pentru o asemenea minune a naturii. In cel mai rau caz, veti vinde surplusul persoanelor carora nu veti dori sa le daruiti.

De ce sa comandati imediat

Dupa cum banuiti, cantitatea disponibila de seminte de rosii gigant este limitata. Asadar, daca doriti sa faceti parte dintre privilegiatii care vor putea degusta timp de 3 luni rosii uriase cu gustul incredibil de odinioara, comandati-le imediat.

rosii-gigant